August Larsson Charkuteri AB, nedan kallat ALC, är ett värmländskt charkföretag från Norra Råda som har sitt ursprung redan 1894. ALC står idag på en solid lokal grund med ett brett urval av charkprodukter i sitt sortiment som säljs under varumärket Hemgården, ALCs affärer kompletteras också av ett antal legoaffärer under andra varumärken. Vår största marknad är den lokalt Värmländska, men vi finns också runtom i angränsande län. De senaste åren har vi startat en tillväxtresa och under 2020 färdigställdes en tillbyggnad av fabriken omfattande 1500 kvm.

 

Vill du bli en del av vår tillväxtresa?

 

Ekonomichef

 

Vi söker en driven, nyfiken och erfaren medarbetare som tillsammans med ledningsgrupp och övrig personal kan fortsätta att utveckla företaget.

 

Som ekonomichef kommer du att ha helhetsansvar för företagets ekonomi vilket även omfattar utvecklingen av de administrativa rutinerna inom ekonomiområdet. Du är även ansvarig för IT- och personalfunktionen.

Utmaningen för dig blir att med engagemang och kompetens utveckla och leda ekonomifunktionen samt stötta övriga ledande tjänster i deras arbete.

Rollen innebär även att du har ett övergripande personalansvar och stödjer avdelningschefer och teamledare inför medarbetarsamtal, lönesättning samt i andra personaladministrativa och arbetsrättsliga frågor.

 

Är du

nyfiken och engagerad?

Har du

produktionsbakgrund och erfarenhet av ekonomistyrning i tillväxtföretag?

 

Hör i så fall av dig till Annica Ejnermark på EjnermarkSOULution som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når henne på:

annica@ejnermarksoulution.se  eller 070-33 44 098 för din ansökan eller ytterligare information om tjänsten. Sista ansökningsdag 2021-02-28